Το MP 2014ΑD είναι ένα Α3 εκτυπωτικό σύστημα που "τρέχει" με ταχύτητες 20 αντιγράφων ανά λεπτό και Automatic Document Feeder


780 850-8.24%
  • Εμπορικό Σήμα: Ricoh
  • ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: MP 2014AD

Μάθε Περισσότερα


Το MP 2014ΑD είναι ένα Α3 εκτυπωτικό σύστημα που "τρέχει" με ταχύτητες 20 αντιγράφων ανά λεπτό και Automatic Document Feeder, σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες μιας επιχειρήσης που επιτάσσουν εργονομία και αξιοπιστία. Η λειτουργία ID Scan μπορεί να σαρώσει και τις 2 πλευρές ενός μικρού εγγράφου και να τις εκτυπώσει στην ίδια πλευρά του Α4.

Φημίζεται για το χαμηλό του κόστος λόγω της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, της αυτόματης διπλής όψης, όπως και για την οικονομική σειρά των αναλωσίμων του. Η χρήση του γίνεται ακόμα πιο εύκολη χρησιμοποιώντας τα κουμπιά συντόμευσης τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε να κάνουν τις δουλειές που εσείς συναντάτε πιο συχνά στην καθημερινότητα σας, εξοικονομώντας ακόμα περισσότερο από τον πολύτιμο χρόνο σας! 


• Μικρός ασπρόμαυρος πολυλειτουργικός εκτυπωτής A3

• Λύση “όλα σε ένα” για εκτύπωση, φωτοαντιγραφή και έγχρωμη σάρωση

• Αυτόματος Τροφοδότης Αναστροφέας Πρωτοτύπων (ARDF) 50 φύλλων

• Μονάδα αυτόματης διπλής όψης

• ID Card copy


Εάν χρειάζεστε ένα ασπρόμαυρο πολυλειτουργικό μηχάνημα εργασίας A3 που δεν πιάνει πολύ χώρο γραφείου, τότε το MP 2014AD είναι η λύση. Η χαμηλή αρχική τιμή και τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά λειτουργικά έξοδα σάς προσφέρουν ένα πολύ οικονομικό Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας. Με ένα πλήρες χαρακτηριστικό, το MP 2014AD είναι εξοπλισμένο με προηγμένες λειτουργίες, σχεδιασμένες για να βελτιώνουν την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας, εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας το κόστος. 


Χρώμα

Ασπρόμαυρο

Μέγεθος Χαρτιού

A3

Ταχύτητα Εκτύπωσης

20 σελίδες/λεπτό

Τεχνολογία

LASER

Τροφοδοσία Χαρτιού

350 φύλλα (μέγιστη χωρητικότητα 1.350 φύλλα)

Ανάλυση Εκτύπωσης

600 x 600 dpi

Μνήμη RAM/Σκληρός Δίσκος

256MB / N/A

Χρόνος 1ης Εκτύπωσης

8, 8’’

Γλώσσες Εκτύπωσης

GDI

Κατανάλωση (W/h) Operating, Ready, Sleep, TEC Value

950 W / 110 W / Λιγότερο από 2.8 W / 1.52 kWh

Συνδεσιμότητα

USB2.0


Toner capacity: Black: 4,000 prints
Toner cartridge (high yield): Black: 12,000 prints