Κωδικός: 910-82-MSDW11PROG6 Part No: FQC-10535 EAN/UPC: 889842905960 MICROSOFT Windows Pro 11, 64bit, Greek, DSP


190 209-9.09%
  • Εμπορικό Σήμα: Microsoft
  • ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 910-82-MSDW11PROG6

Μάθε Περισσότερα


Απίστευτη παραγωγικότητα


Τα Windows 11 Pro σας παρέχουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο, όπου μπορείτε να ακολουθήσετε το πάθος σας μέσω μιας καινούριας εμπειρίας. Αποτελούν ένα μέρος για σκέψη, έκφραση και δημιουργία με φυσικό τρόπο, από το ανανεωμένο Μενού Έναρξης έως τους νέους τρόπου σύνδεσης με τα αγαπημένα σας άτομα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο. Παρέχοντας τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στις τεχνολογίες αφής, γραφίδας και φωνής, σας φέρνουν πιο κοντά στους ανθρώπους και τα πράγματα που αγαπάτε.


Συνδεθείτε με μια νέα εμπειρία


Με τη συνομιλία στο Microsoft Teams μπορείτε να επικοινωνήσετε με οποιονδήποτε, με όποιον τρόπο επιθυμείτε (κλήση, συνομιλία, μήνυμα, βίντεο), απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας (απαιτείται πρόσβαση στο Internet. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις για την υπηρεσία).


Επικοινωνήστε με όσους θέλετε


Η συνομιλία και η κλήση είναι ενσωματωμένες στη γραμμή εργασιών και ενοποιούνται απρόσκοπτα με το Outlook και το Ημερολόγιο, διευκολύνοντας τη σύνδεση με μόνο ένα δυο κλικ (απαιτείται πρόσβαση στο Internet. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις για την υπηρεσία).


Μοναδικές επιδόσεις Gaming


Παίξτε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια με γραφικά που ανταγωνίζονται την πραγματικότητα. Παίξτε με άλλους παίκτες που παίζουν σε κονσόλα. Παίξτε με τις περιφερειακές συσκευές που σας αρέσουν. Όταν θέλετε να παίξετε με τον δικό σας τρόπο, το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft πραγματοποιεί τις επιθυμίες σας (ορισμένες εφαρμογές και παιχνίδια πωλούνται ξεχωριστά).

ΚατασκευαστήςMICROSOFT
Τύπος άδειαςDSP
MediaΝαι
Τύπος λειτουργικού64-bit
ΓλώσσαGreek
Πρόγραμμα ΆδειαςCOEM
Αριθμός αδειών1